E

en zwemvijver is een verrijking voor ieders tuin. Of u nu landelijk woont of eerder modern, wij installeren graag voor u de gepaste zwemvijver! Een zwemvijver laten aanleggen biedt alle voordelen van een zwembad, maar dan zoveel mooier en gezonder. U kan in de zomer een verfrissende duik nemen in gezuiverd water, maar we maken geen gebruik van chloor en andere vervuilende en schadelijke stoffen. Bovendien is een zwemvijver een prachtig ogende meerwaarde voor uw tuin en stijgt de waarde van uw onroerend goed.
Aqumus is uw partner voor het laten aanleggen van een zwemvijver op maat van uw tuin. Wij bezorgen u de beste kwaliteit, een professionele afwerking en een persoonlijke service. Voor een duurzame zwemvijver waar u uw leven lang plezier aan zal hebben, bent u bij ons aan het juiste adres!
En nu we toch bezig zijn: Waarom stoppen bij een zwemvijver? Door onze expertise in beregening en graafwerken zijn we ook uw ideale partner voor het (her)aanleggen van uw tuin.
Twijfel niet langer en gun uzelf het genot van een zwemvijver in uw tuin. Contacteer ons snel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte