W

ij werken graag samen om uw droomtuin te realiseren. Natuurlijk vergt een nieuwe tuin het juiste onderhoud, zeker in de zomermaanden. Als het niet vaak regent, worden onze planten en ons gras al snel dor. Omdat u ook genoeg tijd voor uzelf wilt, helpt Aqumus u een handje door het installeren van automatische beregening in uw tuin!

Of u nu een kleine of grote tuin hebt: automatische beregening kan overal geplaatst worden. Wij installeren de sproeiers strategisch, zodat uw hele tuin op regelmatige basis van vers water kan genieten.

Voor de beregening wordt gebruikt gemaakt van bronwater, voor optimaal zuiver water. Voor zowel grote als kleine tuinen is een beregeningssysteem een echt plezier en ook voor reeds aangelegde tuinen zijn onze systemen zeker een optie. Wij garanderen u namelijk dat u enkele weken na aanleg niets meer ziet van de installatie. De sproeiers zelf zijn ook geen storende elementen in uw tuin.

We werken namelijk met pop-up sproeiers (HUNTER) die enkel zichtbaar zijn wanneer u ze gebruikt. Voor de doe-het-zelvers bieden wij ook zelfbouwpakketten aan, waarmee u eenvoudig zelf aan de slag kan voor het installeren van uw beregeningssysteem. Aqumus is met 10 jaar ervaring uw ervaren partner voor het plaatsen van een beregeningssysteem in uw tuin.

Wij verzorgen voor u het hele traject, van boren tot afwerking en gebruiken hierbij uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals o.a. pompen SAER, DAB. Beregeningssystemen van Hunter,Rainbird,... . Aarzel dus niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak!